Hrană si Furaje Pentru Animale

Shop

Despre noi

Grijă

pentru animale

#Tauravis

Hrană, furaje, accesorii, farmacie veterinară pentru animale de fermă sau companie

Tauravis – Îngrijire și Încredere pentru Animalele Dumneavoastră

În lumea complexă a îngrijirii animalelor, găsirea celor mai bune produse și servicii poate face diferența între o sănătate excelentă și o preocupare continuă. Tauravis se impune ca un punct de referință în domeniul farmaceutic pentru uz veterinar, oferind, de asemenea, o gamă diversificată de hrană și accesorii pentru toate tipurile de animale – de la companie până la cele de fermă.

Situat pe Strada Episcop Roman Ciorogariu 127, în inima orașului Arad, Tauravis este mult mai decât un simplu furnizor de accesorii. Este un partener de încredere pentru fiecare posesor de animal de companie sau fermier dedicat, oferind o selecție vastă de produse de cea mai înaltă calitate.
Indiferent dacă sunteți în căutarea unei soluții veterinare sau a unor accesorii specifice pentru nevoile animalului dumneavoastră, Tauravis se angajează să ofere doar produse verificate și recomandate. Farmacistul veterinar dedicat și personalul specializat sunt mereu pregătiți să vă ofere sfaturi personalizate și informații detaliate despre fiecare produs.

Un avantaj distinctiv al Tauravis este reprezentat de magazinul său online, disponibil pe www.tauravis.ro. Acesta este o oază digitală pentru iubitorii de animale, oferind acces ușor la o gamă completă de produse, livrate la ușa dumneavoastră. Fiind un depozit modern și bine organizat, Tauravis se asigură că fiecare comandă online este tratată cu cea mai mare atenție și livrată rapid, pentru a satisface nevoile imediate ale clienților.

Dar Tauravis nu este doar un nume pe internet – are și o prezență fizică la adresa Strada Pădurii 49, Arad 310049. Acest magazin offline este locul unde se întâlnesc pasionații de animale, unde se oferă consultanță personalizată și unde fiecare client poate interacționa direct cu produsele dorite.
Fie că aveți nevoie de medicamente veterinare, hrană specializată sau accesorii personalizate pentru animalele dumneavoastră, Tauravis reprezintă destinația perfectă pentru a vă îndeplini toate cerințele. Calitatea, profesionalismul și gama variată de produse fac din Tauravis un partener de încredere pentru toți cei care își iubesc animalele.
Înregistrat sub CIF 30256362 și J02/598/2012, Tauravis Srl se angajează să ofere soluții complete și durabile pentru îngrijirea animalelor. Profitați de expertiza lor și bucurați-vă de experiența oferită de unul dintre cei mai respectați furnizori de produse pentru animale din Arad.
Cu Tauravis, veți găsi nu doar produse, ci și un partener de încredere în îngrijirea și creșterea sănătoasă a animalelor dumneavoastră.

Suntem alături de clientii nostri

Fiecare poveste are un început. Ar fi prea banal să afirmăm faptul că a noastră are ca punct de plecare dragostea pentru animale, deoarece acest lucru se subînțelege din domeniul pe care ni l-am ales. Da, iubim animalele, dar am decis să facem ceva mai mult pentru ele acum 10 de ani în urmă: să selectăm doar produse de calitate superioară, de la producători de top, și să le aducem în fața dumneavoastră într-un mod frumos, la prețuri corecte.

Dacă sunteți posesorul unui câine sau al unei pisici, aici găsiți o gamă de produse realizate special pentru a satisface nevoile nutriționale ale animalutului dumneavoastră.